Referencer

Hvad siger deltagerne?

Deltager ved flere ture

“Vi har været på ture sammen med Lisbeth blandt andet efter krebs, muslinger og østers.

Kendetegnende for arrangementerne har været vel tilrettelagte og hyggelige ture hvor viden, interesse for den enkelte deltager og godt humør har gået op i en højere enhed.

Som familie giver vi Lisbeth de varmeste anbefalinger.”

Erling

3 timers naturterapi i Klosterheden

“Med det samme jeg mødte Lisbeth, opstod der en følelse af tryghed og en vished om at jeg var i gode hænder. Ligeledes på vores gåtur gennem skoven, fandt Lisbeth frem til netop de ting der fyldte for mig. På Lisbeths rolige måde blev jeg vejledt til at arbejde med tingene i skoven.

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Lisbeth.”

Dorte

Naturlivet.dk fejrer 50 års fødselsdag for 30 kvinder

“Tusind tak for sidst, jeg kan stadigvæk ikke få armene ned.

Det var bare en perfekt dag på så mange måder. Det hele var bare som jeg ønskede. Jeg har aldrig turde drømme om, at det vil gå så godt og at jeg fuld ud ville kunne nyde dagen så meget. Det gør bare noget, at jeg trygt kunne give slip på organisering og holde styr på ting.

Du er bare suverænt god til det du gør og en fantastisk kvinde at være sammen med.”

Tanja

Deltager ved “Tangtur på Bremdal strand”

“En flot efterårsaften, hvor ens batterier måske ik var ladet op. Men oplevelsen i et par vaders, kan noget magisk. Følelsen af det kolde vand presset mod benene, solen i ansigtet og med øjnene rettet mod fjordens spisekammer – ja så blev batterierne ladet max op igen.

En aften med højt informationsniveau, forberedelse af alskens lækkerier med tang, inspiration så man lige kunne høste og gå i krig hjemme i køkkenet. Det var det jeg kom efter og fik SÅ meget mere med hjem. Den skønneste aften blandt engagerede og inspirerende mennesker.”

Annemarie

Deltager ved “Krebsegilde i børnehøjde”

“En råkold formiddag i efterårsferien forvandlede sig til en dejlig og anderledes naturoplevelse ved Karup å.

Efter kyndig vejledning i produktion af “krebsefanger” smed vi forventningsfulde nettet i åen. Ikke alle fik bid, men det ødelagde ikke noget og der var sørget for varm kakao over bål til de små kolde tålmodige fingre. Den fælles krebsefangst blev kogt over bål og til den yngstes store overraskelse skete der noget magisk med den kogte krebs.

En helt igennem fantastisk formiddag gik hurtigt og humøret var højt da vi drog hjemad. Det gør vi igen en anden gang.”

Signe

Skolelærer

“Vi har ad flere omgange booket naturlivet til at arrangere ture med vores elever, såvel 10. Årgang i Ligestyle som Madkundskab valghold.

Det er altid styr på det hele og de unge mennesker får en nærværende og betagende oplevelse med sig hjem i bagagen.
Vi booker helt sikkert igen”

Sussi