Om mig

Velkommen til – lidt om mig

Jeg hedder Lisbeth, mor til 3 fantastiske drenge og bor i Vestjylland lige midt imellem skov, hav og fjord. Jeg er uddannet ergoterapeut og naturteapeut. Jeg har arbejdet med både genoptræning og aktivering i kommunal regi og borgere på botilbud indenfor psykiatrien. Senest har jeg arbejdet med børn og undervisning i blandt andet naturfag og trivsel. Indenfor disse områder har jeg altid brugt naturen og uderummet.

Her har jeg fået lov til at opleve hvordan voksne og børn, både med og uden udfordringer, kan ændre adfærd og selvopfattelse når vi bevæger og opholder os i naturen. Naturen er ikke et fremmed sted for os. Vi kommer af natur – vi er natur. For mig er det tydeligt at naturen giver en tryghed og ro uanset alder. Her skal vi ikke præstere en masse, her kan vi bare få lov at være.

Lidt mere om mig…

Udover en masse faglig viden har jeg noget af det vigtigste med mig i min erfaringsrygsæk. Jeg har været rigtig hårdt ramt af stress, jeg har lært angst at kende, jeg har været igennem en skilsmisse, jeg er mor på godt og ondt, jeg er kæmpe fan af at gå på bare tæer,  jeg lever og ånder for frihed – hverdagsfrihed.

Så når du ringer og verden er svær, så har jeg ikke kun en masse faglighed, men jeg har også stor respekt og forståelse for lige netop DIN kamp og din situation.