Rådgivning til institutioner

Efter en del efterspørgsler, tilbyder jeg nu noget nyt.
Med baggrund i vigtigheden af børns bevægelse og tilknytning til naturen, kan jeg nu bookes til at komme ud i børnehaver. Her vil jeg i samarbejde med personalet komme med oplæg, ideer og sparring i forhold til hvordan der kan arbejdes mere med natur og bevægelse i hverdagen. 

Natur og bevægelse i børnehøjde, natur som et vigtigt redskab til børns trivsel. Når børn bevæger sig, tumler, triller, løber, hopper – når de arbejder med deres krop, der lærer de kroppen at kende. De træner motorikken. Når børn lærer kroppen at kende så kender de bedre deres grænser, jo mere aktivitet og kropslig stimuli jo bedre selvforståelse. Kropslig bevidsthed øger børns selvværd. Hvis et barn ikke forstår sin krop og mærker den, jo større er sandsynligheden for konflikter. Børn i naturen giver mulighed for fordybelse og ro, nysgerrighed og nærvær med de voksne. Her skal der ikke planlægges en masse, naturen sørger for oplevelserne.

Få kigget på om der er noget på legepladsen eller i nærområdet der kan bruges til at styrke lige netop jeres børn trivsel i uderummet.

Kontakt mig for yderligere info og pris.